NIJKERK - Is eeuwig leven niet hartstikke saai? Als God alles heeft gemaakt, wie heeft God dan gemaakt? Waarom laat God geen briefje uit de hemel vallen? Op woensdag 7 februari 2024 gaat Alpha Youth van start.

Alpha Youth is de plek waar je terecht kunt met vragen over het leven en geloof. De cursus bestaat uit elf bijeenkomsten en een weekend en is speciaal voor jongeren van ongeveer 16 – 21 jaar. Tijdens deze gezellige bijeenkomsten ga je samen met andere jongeren op avontuur door verschillende thema’s te behandelen en ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een maaltijd. Daarna kijk je een korte video over een onderwerp uit het christelijk geloof, zoals: ‘Is er meer?’ en ‘Bidden: waarom en hoe?’ Dan start de ‘kleine groep’, waar je alles mag zeggen wat je denkt en volop je vragen kan stellen en ervaringen kan delen. Alpha Youth is dé plek waar dat kan: er is veel ruimte voor goede gesprekken, gezelligheid en natuurlijk lekker eten.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.30 uur tot 21.30 uur. Een keertje komen kijken? Schuif aan bij een eerste bijeenkomst op 7 februari 2024 in het Paashuis, Goudenregenlaan 1, inloop om 18.30 uur. Voor meer informatie en aanmelden: app Tijmen via 06 2816 5921 of Annemieke via 06 1194 8535. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zie ook: www.alphayouth.nl Wij hebben er zin in en zien ernaar uit om jou te ontmoeten!

copyright

U bent hier!