Een enthousiaste groep mensen afkomstig uit verschillende kerken in Nijkerk hebben een ‘open huiskamer’ gecreëerd in het midden van de stad: “De Huiskamer”. Iedereen kan hier binnenlopen voor een kopje koffie, een gesprek, een luisterend oor en gebed. Wij heten u allemaal van harte welkom

Het gebouw Oostereind 2a (achter de Zeeman) is vanaf 1 oktober 20014 gehuurd. Zo kan in het centrum van Nijkerk een Huis van Ontmoeting en Gebed aanwezig zijn waar alle Nijkerkers en anderen welkom zijn. Vroeger was dit pand in gebruik bij de hervormde gemeente De Fontein. Doordat zij een nieuwe kerk hebben gekregen wordt het Oostereind niet langer gebruikt. Alle gemeentelijke activiteiten zijn nu in de nieuwe kerk gelokaliseerd.

De naam die het gebouw heeft is: “De Huiskamer”. Hiermee geven wij uiting aan het verlangen dat wij hebben voor Nijkerk: een plaats van ontmoeting tussen mensen onderling en tussen mensen en Jezus Christus. De Huiskamer wil een plek zijn waar aandacht is voor elkaar, gezelligheid, rust en gebed. Naast het genieten van een lekker bakje koffie, is het mogelijk om te praten over de diepere levensvragen. 
Het bestuur van de stichting is een afspiegeling van alle deelnemende kerken.

copyright

U bent hier!