Op zondag 25 augustus a.s. organiseert de Hervormde Gemeente een bijzondere openluchtdienst, gevolgd door een gezellige bring & share high tea/koffie. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze inspirerende en verbindende bijeenkomst.

Programma

De dienst begint om 10:00 uur en wordt geleid door dominee H. van den Belt uit Woudenberg. De liturgie zal een mix zijn van gebed, zang en een bemoedigende preek. Na de dienst is er een bring & share high tea/koffie, waarbij iedereen wordt uitgenodigd om iets lekkers mee te nemen om te delen. Dit is een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en samen te genieten van elkaars gezelschap.

Praktische Informatie

  • Datum en Tijd: Zondag 25 augustus 2024, 10:00 uur
  • Locatie: Watergoorweg 91, Nijkerk (let op: vanwege de afsluiting van het viaduct Watergoorweg, graag omrijden via Korte Holk en Arkerweg)
  • Meenemen: Een stoel of kleed om op te zitten
  • Aanmelden: Niet nodig, koffie is aanwezig

Overige Informatie

Voel je vrij om deel te nemen aan de high tea, maar voel je niet verplicht. Het belangrijkste is dat we samen een gezegende dienst hebben en genieten van de gemeenschap.

De organisatie van de openluchtdiensten hoopt op een grote opkomst en een gezegende tijd samen. Kom en beleef deze bijzondere dag met ons!

copyright

U bent hier!