Fout

Afscheidsdienst Ds J H Van Daalen

In een dienst in de Grote Kerk heeft Ds Van Daalen op zondag 13 januari afscheid genomen van de Hervormde Gemeente van Nijkerk. Dominee Van Daalen werd toegesproken door burgemeester Renkema, Ds Van de Streek, Ds Voets, de heer Bax en de heer Hop namens wijkgemeente 3. Wijkgemeente 3 is de wijk van Ds Van Daalen. De tekst van de predking was Filippenzen 1:21 "Want het leven is voor mij Christus en het sterven is voor mij winst". Ds Van Daalen heeft de volgende gemeenten gediend: Polsbroek en Vlist, Oud Alblas, Ede en Nijkerk. Aan het einde van de dienst werd psalm 68:10 gezongen "Geloofd zij God met diepst ontzag".

grote kerk nijkerk toren