Kerken in Nijkerk

In deze rubriek vindt u informatie van de kerken in Nijkerk.

Kerken van NICEA Nijkerk

NIJKERK - De kerken van Nijkerk werken samen in NICEA. Dit betekent Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten.

NICEA verzorgt maandelijks de pagina "Geloven in Nijkerk"  in de Stad Nijkerk. Ook organiseert NICEA jaarlijks de Sing in op het Plein en is betrokken bij de Huiskamer in de Nijkerkse binnenstad. Door op activiteiten te klikken leest u nog meer activiteiten van NICEA.

De open kerken uit Nijkerk die samenwerken zijn: De Ark, De Kandelaar, De Fontein, Gereformeerde kerk, Gereformeerde gemeente, GKV Nijkerk en de Grote Kerk.

sitemap

Open kerk nijkerk.

↑ Grab this Headline Animator

Op donderdag 20 juni 2019 is de Kings Coach weer in Nijkerk

NIJKERK - Ook in 2019 gebruiken de NICEA kerken de Kings Coach voor het brengen van de evangelie boodschap in hartje Nijkerk. Want wat is dat eigenlijk die Kings coach? Deze prachtige 'Bus van de Koning' is sinds 1994 al op heel veel plaatsen in Nederland gebruikt. Het is een uniek middel om duidelijk en open het evangelie te verkondigen aan mensen op straat.

Veel passanten op het plein hebben de bus alleen van de buitenkant gezien en lazen de tekst op de zijkant: “Jezus geeft nieuw leven”. Maar wat gebeurt er allemaal als je “op de bus stapt”. Het voorste gedeelte van de bus is gespreksruimte. Hier worden de meeste gesprekken gevoerd en kunnen we met behulp van prachtige illustraties het evangelie duidelijk uitleggen. Het achterste gedeelte is ingericht als een plek waar, indien gewenst, langer met bezoekers doorgepraat en gebeden kan worden.

In de loop van de jaren hebben al heel veel mensen in de bus de Heere Jezus persoonlijk mogen ontmoeten. Een kleine groep van toegewijde broeders en zusters gingen U, jou,voor in de afgelopen jaren met het eenvoudig getuigen van hun relatie met de Here Jezus op straat door middel van de Kings Coach. De vraag is: doet U, doe jij op donderdag 20 juni 2019 ook mee?

Stef de Jong

City Bible

NIJKERK - De City Bible is een instrument voor evangelisatie!

De City Bible is alleen het Nieuwe Testament met als vertaling de Herziene Statenvertaling.

De City Bible is al in 40 talen te verkrijgen en met meer dan 400 omslagen.

Gebruik de City Bible voor u evangelisatie.

Het Woord van God zal nooit leeg terugkeren.

Concert Marcel Zimmer met zijn Band in de Ontmoetingskerk

NIJKERK - Vrijdag 24 mei a.s. geeft Marcel Zimmer samen met zijn band een concert van 20.00 tot 22.30 uur in de Ontmoetingskerk (Hart van Vathorst) aan de Angelinapolder 1-3 in Amersfoort.

marcel-en-lydia

Op het programma staan oude, bekende samenzangliederen,

maar ook een aantal nieuwe luisterliederen.

De zaal is open vanaf 19.30 uur. Gratis parkeren in winkelcentrum Vathorst.

Voor kaartverkoop en meer informatie zie www.truetickets.nl/marcel-zimmer

Tips voor de missionaire gemeente

Verwelkom nieuwe mensen - gasten

Zorg voor een gastheer of gastvrouw bij de ingang, herkenbaar aan een badge (of iets anders, denk aan een hesje of een speciale kleur kleding). Hij of zij is beschikbaar, maar niet opdringerig. Deze persoon is geen suppoost, uitsmijter of een beroepsknuffelaar (vooral nieuwe mensen vinden dat een beetje eng), maar iemand die toegankelijk is en kalm een warm welkom biedt.

Neem eens een voorbeeld aan hoe ze het in een kledingwinkel aanpakken. Na enkele ogenblikken krijg je vaak te horen: Kan ik iets voor u doen of wilt u even rondkijken?

kerk wordt verbouwd

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter