Nieuwe WhatsApp-groep in Nijkerk.

NIJKERK- Er zijn in Nijkerk veel WhatsApp groepen. Veel groepen worden gebruik door vrienden en familie. Ook voor buurtpreventie zijn er veel Whats app groepen in gebruik. Annita Nederhand heeft pas het inititiatief genomen een WhatsApp groep op te richten voor christenen. Zij heeft deze WhatsApp groep de naam ‘kinderen van God’ meegegeven. Daarmee wordt direct aangegeven welke doelgroep deze WhatsApp groep op het oog heeft.

De app-groep is een hulpmiddel om elkaar elke dag op God te richten, om elkaar te laten weten dat God van ons houdt ‘no matter what’. Dat Hij ons kracht geeft om door te gaan en dat Hij er altijd voor ons is. Wil jij ook graag meer op God gericht zijn? Overweeg dan eens om ook deel te gaan nemen aan de WhattsApp groep kinderen van God.

De initiatiefnemer van de Whats App groep is Annita Nederhand. Zij is geboren en getogen in Nijkerk, 42 jaar, getrouwd en moeder van 3 tieners. Zij heeft lang in Bunschoten gewerkt. Daar zijn ze zo’n 6 jaar geleden begonnen met een soortgelijke app-groep. Als deelnemer van deze groep heeft Annita gezien hoe waardevol een app-groep kan zijn. Zij heeft gemerkt dat kerkmuren wegvallen en het christen zijn echt vorm krijgt. God heeft het in haar hart gelegd om ook zo’n app-groep aan te maken voor Nijkerk. Op dit moment zitten er ongeveer 45 mensen in de groep. De bedoeling is om de groep belangrijk te laten groeien.

Annita wil graag laten zien dat er ondanks mogelijke verschillen er een eenheid is in Jezus. Op deze basis kunnen we samenwerken om er voor inwoners van de gemeente Nijkerk te zijn. Hoe mooi zou het zijn als we zo elkaar om hulp kunnen vragen. Bijvoorbeeld wanneer iemand spullen of woonruimte nodig heeft. Maar ook de oproep om gebed mag in de Whats App groep aan de orde komen. Het doel is zo om ons geloof en vertrouwen te versterken en te laten zien dat onze God groot is. Elke dag komt er een bijbeltekst, een lied of een overdenking in de Whats app groep aan de orde. Ieder die wat wil plaatsen tot eer van God is hier vrij in.

Annita is er van overtuigd dat op deze manier Gods licht kan worden uitgedragen in Nijkerk. De app-groep is voor iedereen die God een plaats wil geven in zijn / haar leven en die woont of werkt in Nijkerk, Hoevelaken, Nijkerkerveen, de buurtschappen, of op een andere manier verbonden is met Nijkerk. Wilt u ook deelnemen aan deze app-groep, of heeft u nog vragen, dan kunt u dit laten weten door een mailtje of appje naar mij te sturen. Mijn gegevens zijn: 06-38312650.

grote kerk nijkerk

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter