Tweedehands Kinderkleding Beurs

NIJKERK – Na het succes van voorgaande jaren wordt er weer de overbekende tweedehands kinderkledingbeurs gehouden. Leuke, modieuze kinderkleding voor een zeer betaalbare prijs. De opbrengst is bestemd voor Friends of Bethel, de Nijkerkse stichting die hulp verleent in Ethiopië. De tweedehands kinderkledingbeurs wordt georganiseerd op vrijdag 5 april vanaf 9.30 uur in de Opstandingskerk, Hoefslag 132 in Nijkerk.

De stichting Friends of Bethel van Hero en Janne Torenbeek zet zich in voor alleenstaande ouders en hun kinderen in Ethiopië. Voor baby’s en jonge kinderen biedt Friends of Bethel een veilige dagopvang en kleinschalige kleuterschool. In Ethiopië zijn geen sociale voorzieningen. Door de opvang die Friends of Bethel biedt, kunnen de ouders (vaak moeders) met een gerust hart gaan werken. Zo verdienen ze zelf de kost en ’s avonds slapen de kindjes lekker thuis.

Friends of Bethel heeft zo al meer dan honderd kinderen kunnen opvangen en hun ouders daardoor kunnen helpen. Het aantal opgevangen kinderen groeit ieder jaar een beetje, vanwege de instroom in de dagopvang. De kinderen die ooit als peuters op de dagopvang begonnen, zitten nu in de laatste klas van de kleuterschool. Ieder jaar wordt er ook een concreet extra project gekozen, om de voorzieningen in de dagopvang en de kleuterschool voor de kinderen verder te verbeteren.

Uw steun is nodig om dit unieke hulpproject gezond en goed te houden. Donaties aan Friends of Bethel maken een direct verschil in het leven van deze ouders en hun kinderen. Elke euro gaat naar Ethiopië, naar de kinderen. Dus kom in actie, want er is altijd iets wat u kunt doen. Noem Friends of Bethel als goed doel voor een sponsorloop of andere actie op school of vereniging of voor een jubileum of een collecte. Wees creatief en help ons een stapje vooruit. Stichting Friends of Bethel is als Algemeen Nut Beogende Instelling aangemerkt (ANBI), zodat een gift aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting.

Één van de activiteiten die in Nijkerk worden ontplooid is de kledingbeurs voor kinderen. De voorbereidingen voor de beurs zijn momenteel in volle gang. Ook dit jaar zal er weer een zeer ruim aanbod zijn van kinderkleding in de maten 86 t/m 176 en de daarbij behorende accessoires zoals kinderschoenen, sportkleding e.d. Daarom hierbij de oproep voor de inzameling van uitsluitend goede verkoopbare en trendy (merk) kinderkleding, schoenen en dergelijke. De kleding kunt u afgeven bij Marieke Vonk, Oranjelaan 8 (naast de Schakel) in Nijkerk.

De tweedehands kinderkledingbeurs wordt gehouden op vrijdag 5 april 2019 van 9:30 tot 13.00 uur in de Opstandingskerk, Hoefslag 132 in Nijkerk. U bent allen hartelijk welkom. Meer informatie vindt u op www.friendsofbethel.nl.

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter